Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

OPENVILLE TIMIȘOARA

HOME    /   
OPENVILLE TIMIȘOARA

Openville este primul proiect mixt din regiune, dezvoltat de compania IULIUS, în centrul oraşului Timişoara. Ansamblul urbanistic va deveni un reper pentru dezvoltarea durabilă a vestului României, reunind funcţiuni de office, retail şi entertainment.

 

Openville este creat după un nou concept de lifestyle și va oferi o experiență aparte, demnă de o Capitală Culturală europeană.

 

Prin sinergiile create între funcţiuni, Openville se adresează unui public variat şi va reprezenta o destinaţie unică în România, un loc în care lucrezi, mergi la cumpărături, te recreezi şi ai o viaţă socială intensă.

 

Proiectul mixt Openville Timişoara reprezintă cea mai mare investiţie în real estate din regiune, estimată la peste 220 milioane de euro, realizată de compania IULIUS.

 

Openville va fi cel mai mare centru de afaceri, cumpărături și divertisment din vestul României.

 

Peste 130.000 mp de spaţii office, în şapte clădiri clasa A, peste 131.000 mp de spaţii de retail, 430 de magazine, restaurante și cafenele cu panoramă spre zone verzi, prima piaţă organică din regiune, cinematograf multiplex, săli pentru evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar în aer liber, carusel pentru copii și parcare pentru 4.050 de autovehicule – acestea sunt coordonatele ansamblului mixt Openville Timişoara.

ÎNAPOI
NEWSLETTER
ÎNSCRIE ADRESA DE EMAIL
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2017 Openville.
Web design by Royalty