Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

DESPRE NOI

HOME    /    DESPRE NOI

Openville, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe.

 

Openville Timişoara este cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României.

Proiectul de tip mixt, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment.

 

Etapa 1, care va fi inaugurată în 2019, va include:

• 3 clădiri de birouri finalizate (50.000 mp);

• cea mai înaltă clădire din România (155 m, 27 de etaje, 50.000 mp) - în construcţie;

• 47.000 mp de retail adiţionali faţă de mall-ul existent;

• parc de 55.000 mp;

• pasaj subteran destinat traficului auto;

• peste 1.500 de noi locuri de parcare (într-o parcare supraetajată şi una subterană).

 

Una dintre principalele atracţii ale Openville va fi parcul suspendat, cel mai mare din România. Desfăşurat pe o suprafaţă de peste 55.000 mp, parcul va fi o adevărată oază de relaxare în aer liber, cu locuri de joacă pentru copii, carusel, fântâni arteziene, piaţete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori şi 20.000 de arbuşti.

 

Openville va defini experienţa shoppingului la cel mai înalt nivel, completând atracţiile oferite de Iulius Mall Timişoara cu numeroase opţiuni de petrecere a timpului liber, un nou mix de branduri, peste 100 de magazine noi, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema şi cel mai mare loc de joacă pentru copii.

 

Prima etapă înseamnă şi crearea a 1.500 de noi locuri de parcare, ce se vor regăsi într-o parcare supraetajată şi într-una subterană. Acestea se vor adăuga locurilor deja existente la Iulius Mall. În total, la finalul edificării proiectului Openville, clienţii vor avea la dispoziţie 4.068 de locuri de garare.

 

Openville reprezintă o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro, cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul ţării.

PREZENTARE OPENVILLE
Openville va fi cel mai mare centru de afaceri, cumpărături și divertisment din vestul României....
AVANTAJE
Dezvoltarea componentei naturale a zonei prin amenajarea unui parc şi spaţii verzi cu o suprafaţă de peste 55.000 mp; Revitalizarea urbanistică a zonei;Creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă în timpul lucrărilor de construcţii şi...
LOCALIZARE
Openville va beneficia de amplasare ultracentrală şi va lega centrul istoric al oraşului cu cel mai mare mall regional, Iulius Mall Timişoara, printr-o stradă comercială de nivel european, ce va reuni funcţiuni de office, parc, retail şi ente...
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty