Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

BRANDUL C HOUSE MILANO VA DESCHIDE UN RESTAURANT PREMIUM, ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE TIMIŞOARA

HOME    /    MEDIA
BRANDUL C HOUSE MILANO VA DESCHIDE UN RESTAURANT PREMIUM, ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE TIMIŞOARA

03 / APR

În viitorul apropiat, timişorenii vor avea la dispoziţie, în ansamblul Openville, noi modalităţi de a-şi petrece timpul liber împreună cu prietenii sau cu cei dragi, printre care şi numeroase restaurante şi cafenele. Una dintre aceste locaţii va fi restaurantul cu specific mediteranean C HOUSE MILANO.

 

Un antreprenor local, care a adus în premieră la Timişoara, în Iulius Mall, lanţul internaţional C HOUSE CAFÈ MILANO, va deschide în ansamblul Openville a doua locaţie a brandului italian. Restaurantul va avea o suprafaţă generoasă, de 240 mp, şi va fi situat în noul corp de clădire prin care se va extinde actualul mall. Lucrările la spaţiile suplimentare de retail au fost demarate de compania IULIUS în decembrie 2017.

 

Experienţa de viaţă milaneză a început să fie răspândită în lume cu ajutorul unui restaurant  mediteranean, numit C HOUSE MILANO, al cărui design este menit să atragă, să relaxeze şi să uimească atât turiştii de elită, cât şi pasionaţii în domeniu. Indiferent că este vorba despre o cină romantică, despre o întâlnire de afaceri sau de un eveniment, restaurantul include servicii de cea mai bună calitate, dublate de un decor elegant şi de un ambient relaxantC HOUSE MILANO este recunoscut pentru cocktail-urile sale care, alături de cafeaua de calitate, conduc la o experienţă inegalabilă.

 

Initiaţiva acestui concept a avut-o Cristiano Iezzi, denumirea lanţului de cafenele purtându-i iniţiala. Creativitatea unuia dintre cei mai renumiţi arhitecţi italieni, Andrea Langhi, şi sprijinul considerabil oferit de industria cafelei italiene completează acest puzzle. Conceptul combină într-un mod armonios una dintre cele mai bune calităţi culinare, design şi experienţă în servire, ceea ce face din C HOUSE una dintre cele mai elegante locaţii din lume.

 

Prezent pe cele patru continente, în Italia, Franţa, Spania, Maroc, România, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Republica Dominicană şi Canada, brandul C HOUSE reprezintă un loc de atracţie pentru o clientelă diversă din punct de vedere cultural. C HOUSE a adus stilul de viaţă specific milanez unor noi locaţii din diverse ţări, acest lucru fiind foarte apreciat, brandul bucurându-se de un mare succes.

 

C HOUSE CAFÈ MILANO este un brand creat de Alberto Poli și Cristiano Iezzi. Familia Poli activează în industria cafelei din Milano încă din 1962. Produsele sale au fost distribuite mai întâi în Italia, iar mai apoi în întreaga lume. În prezent, C HOUSE CAFÈ MILANO numără peste 70 de locații, în 9 țări. Prima locație din România a fost deschisă în anul 2012, în Palas Iași, singurul ansamblu multifuncțional din țară, dezvoltat de compania IULIUS. Brandul Italian mai este prezent şi în Bucureşti, Craiova şi Galaţi.

 

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty